בדיקת מיפוי PCCET של בלוטת התריס התירואיד

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

08/10/2017 | 18:42 | מאת: ל

שלום ביום שלישי אני אמורה לעבור בבית חולים רמבם ברפואה הגרעינית בדיקת מיפוי PCCET רציתי לדעת איך היא תתבצע - והאם תוצאות יהיו באותו היום. או שאצטרך שוב לבוא לקחת אותם.

שלום רב, בדיקה כזאת לא קיימת, ככל הנראה טעית בשמה. בכל מקרה- את לא תקבלי תוצאות הבדיקה באותו יום. את התוצאה מקבל רופא שהיפנה אותך, ואת תקבלי תשובה בדואר. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס