בדיקת מיפוי בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

27/09/2017 | 14:43 | מאת: ל

שלום האם מותר לבוא עם לק גל ידיים רגליים לבדיקת מיפוי בלוטת המגן. יום טוב

שלום רב, השאלה לא מובנת לי. מה זה לק גל ידיים רגליים? ואיך קשורות ידיים ורגליים לבדיקת מיפוי בלוטת התריס?? כמו כן, אני מניחה שכש קבעת תור לבדיקת מיפוי בלוטת המגן- קבלת הסבר מלא לגבי הכנה לבדיקה. תנסה/י לחדד את שאלתך, ואנסה לענות. בברכה, דר ילנה סיגל

27/09/2017 | 16:22 | מאת: ל

תודה על התשובה כנראה מותר כי אמרו לי רק להביא הפנייה וטופס 17. יותר פרטים לא אמרו לי. בגלל זה שאלתי אותך. ואיך הבדיקה נעשית. יום טוב וגמר חתימה טובה

שנה טובה וגמר חתימה טובה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס