ציסטות זעירות כעכעגעגעעג

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

14/09/2017 | 16:16 | מאת: ללי

שלום עשיתי אולטראונד צוואר להלן התוצאות בלות מגן אינה מוגדלת מרקם אחיד למעט קשריות ציסטות זעירות בודדות בשתי האונות עד 0.3 ס"מ האם יש מה לדאוג?

שלום רב, אין מה לדאוג. קשרית ציסטית 3 מ"מ לא מסוכנת ולא דורשת המשך בירור. בברכה, דר ילנה סיגל.

17/09/2017 | 16:39 | מאת: מירי

הציסטות לא יכולות לגדול או להעלם?

שלום רב, כן, יכולות גם לגדול, וגם להעלם. אך ציסטה בגודל 3 מ"מ לא מסוכנת ואין צורך בבירור נוסף או בטיפול.. כדאי להשאר במעקב רופא, ובמידה והציטה תגדל- הרופא יחליט על המשך הבירור. במידה ותעלם- מובן שלא יהיה צורך בבירור. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס