רציפות טיפול ב FORTEO

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

05/09/2017 | 18:43 | מאת: מיה

אני מתחילה לקבל את התרופה FORTEO רציתי לשאול, אם מסיבה כל שהיא, לא אוכל לקחת את התרופה מספר ימים, האם זה יפגע מאוד בתהליך שיקום העצמות.

שלום רב, עדיף לא לפספס את הטיפולים. וקחי בחשבון שאם את מתחילה מזרק חדש- הוא טוב ל- 28 ימים. כך שאם את עושה הפסקה בטיפול מספר ימים- את מקצרת הטיפול בעוד מספר ימים, כי אחרי 28 יום לא תוכלי להשתמש במזרק ותצטרכי להתחיל חדש. כך את מאבדת מספר כפול של ימי טיפול. בברכה, דר ילנה סיגל

16/09/2017 | 14:18 | מאת: מיה

אני מרגישה עייפות מוגברת ורצון לישון מאז שהתחלתי לקבל את הפורטאו ב 4.9.17 כלומר לפני כ11 ימים. אני מתפקדת כולל חדר כושר.

שלום רב, תמשיכ במעקב רופא המטפל, ותעשי בדיקות דם, כולל בדיקות לסידן, זרחן, קריאטינין ואלבומין. במידה ובדיקות דם תקינות- תוכלי להמשיך בפורטיאו תחת מעקב רופא. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס