האם לחולת אדיסון יש הזיות?

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

19/07/2017 | 17:02 | מאת: מלי

לפני כשנה גילו אצלי את מחלת האדיסון מקבלת קורטיזול לטיפול בחודש האחרון אני טוענת שיש עכברים וחולדות בבית (מחוץ לבית מעל שבועיים - כל פעם שמגיעה לדירה היא "משחקת איתי מתחת למיטה ומתחת לספה) היו שני מדבירים שפיזרו רעלים מלכודות ומדבקות - לא נמצא כלום לא נראה כלום ולא נלכד כלום קראתי שהמחלה יכולה לגרום לתופעות פסיכוטיות האם יש סיכוי שאני בהזיות? שאני מדמיינת מה שלא קיים?

שלום רב, אני חושבת שבלי כל קשר למחלת האדיסון- כדאי להתייעץ עם פסיכיאטר. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס