שלום שוב לגבי שאלתי למטה..על הבדיקות

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

02/07/2017 | 17:20 | מאת: חיים

שלום שוב ..אני מחכה לטור שיש אבל בנתיים מאוד מודאג מבחינת הבדיקות זה תקין!? רופא המשפחה אמר ש t4 תקין הוא לא ממהר לתת טיפול וגם קורטיזול תקין לגבי תמונה כללית הבדיקות תקינות אנא בבקשה מימך אני קצת מודאג תודה רבה אשמח למענה לדעת כיון

שלום רב, א.- הבדיקות התקינות לא צריכות לעורר דאגה. ב.- לא ניתן לייעץ דרך הפורום. אני ממליצה לך לפנות לרופאה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס