הפרשה מהפיטמה ללא גוש אך עם כאב חד פעמי

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

05/05/2017 | 17:39 | מאת: הפרשה חלבית מהפיטמה

היי אתמול חשתי כאב באיזור הפיטמה, אין גוש רק כאב כאשר לחצתי על הפיטמה יצא מין נוזל לבן היום כבר לא כואב אך רק לאחר כמה לחיצות שוב יוצא הנוזל האם יש סיבה לדאגה? מציינת שאני עם התקן מירנה כבר שנה ולאחר שלוש לידות האחרונה לפני 3.5 שנים

שלום רב, לא ניתן לייעץ ללא בדיקה. נא לפנות לרופא המטפל לצורך בירור. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס