מוקסיבן 70 לטיפול באוסטיאופורוזיס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

12/02/2017 | 08:27 | מאת: א

שלום דר ילנה סיגל בביקורי השבוע אצל הרופא הומלץ ל לקחת מוקסיבן לטיפול באוסטיאופורוזיס לאחר עיון בתופעות לוואי קראתי שמי שסובל מבעיות שיניים או חניכיים לא מומלץ לבלוע את הכדור היות ואני מטופלת אצל רופא שיניים עקב בעיות חניכיים שאלתי האם כדי לי לקחת את הכדור או לא? שכן מה הטעם לקחת כדור שבונה במקום אחד והורס במקום אחר ? ואם לא מה האפשרויות האחרות ? מודה לך מראש א

שלום רב, בלי התייחסות לכל תוצאות הבדיקות ופרטים רפואים לא ניתן לייעץ דרך הפורום. את צריכה להעלות הנושא לדיון עם רופא המטפל בך באוסטיאופורוזיס. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס