מחלת האוסטאופרוזיס מתי התגלה לראשונה?

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

05/02/2017 | 21:00 | מאת: נחמה

1-מתי לראשונה התגלתה המחלה אוסטאופרוזיס? והיכן ,באיזו מדינה? 2-האם יש לכם מחקר שנעשה לאחרונה בנושא? תודה.

שלום רב, המחלה תוארה לפני שנים רבות. לא בטוחה שאוכל למצוא התייחסות ראשונה למחלה זו בהסטוריה של האנושות והרפואה. המחקרים בנוא אוסטיאופורוזיס בארץ ובב"ח רמב"ם נערכים כל הזמן. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס