ברור לגבי תוספי קלציום

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

03/01/2017 | 14:26 | מאת: א

ב"ה שלום רב דר ילנה סיגל אפתח בתודה לך על כל התשובות המחכימות אפשר לומר שיש המון מה לילמוד מהם ברשותך אשאל שאלה שמאוד חשובה לי יש כל כך הרבה כדורי סידן בשוק הטיבעי או הרפואי במה לבחור כתוסף שבאמת יכל להועיל ולהשפיע על חיזוק העצם או שיפור בצפיפות העצם ? תודה מראש

11/01/2017 | 07:53 | מאת: חוה

מנסיון אישי אני ממליצה על דנסיטי . היחיד שהראה תוצאות של עליה בצפיפות העצם. הומלץ לי על ידי מכרים וחברים וממליצה בעצמי .

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס