סיכונים של הריון ואוסטופורוזיס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

23/12/2016 | 22:53 | מאת: מור

אני בת 39 והובחנתי שיש לי אוסאופורוזיס בעמוד שידרה ובאגן עם 4 שברים , חייבת לציין שאני סובלת מכאבים חזקים מאוד , ברצוני ליכנס להריון , מעוניינית לדעת מה הסיכונים בכך ... תודה רבה , זה דחוף

שלום רב, קודם כל כדאי לעבור בירור ולהבין מה הסיבה לאוסטיאופורוזיס עם שבראים בגיל צעיר. שנית, צריך לדון עם הרופא על טיפול באוסטיאופורוזיס. לגבי הירון- סיכון לשברם עולה בהריון בנשים עם אוסטיאופורוזיס . בברכה, דר' ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס