צמחי מרפא

דיון מתוך פורום  סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות

16/11/2014 | 15:55 | מאת: אדי פורת

שלום וברכה. אני בן 58 בריא , bmi - 27 , עוסק בפעילות גופנית וללא רקע של סכרת במשפחה. בבדיקות עם סוכר גבולי - hb ,a1c נע בין 6 ל- 6.3 מזה 10 שנים . היום ללא טיפול תרופתי . שאלות : 1.האם יש בדיקות נוספות שמומלץ לבצע לוודא האם צריך טיפול תרופתי ? 2.האם יש צמחי מרפא או אחר טבעי שיכול לעזור לאיזון הסוכר ? תודה והמשך יום טוב

16/11/2014 | 16:29 | מאת: פרופ' נעמי ויינטרוב

עושה רושם שאתה מטפל בעצמך מצוין. כל עוד ההמוגלובין המסוכרז יציב ופחות מ 6.5 ואתה מקפיד על פעילות גופנית שעה ביום ותפריט עתיר ירקות ואגוזיםודל פחממות קצרות (סוכרים) אתה לא צריך להוסיף כלום.

מנהל פורום סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות