יתרונות / מגרעות של אינסולין מסוג LYUMJEV

דיון מתוך פורום  סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות

18/08/2023 | 15:06 | מאת: צבי

מבקש לדעת מדוע אינסולין זה כמעט ואינו משפיע? אני מזריק אותו מייד עם האוכל, שכן הוא אמור לפעול מיידית. במקטום זאת, ערכי הסוכר עולים מאוד גבוה - מעל 250-300. האם אין השפעה לטווח הארוך? אני סוכרתי 63 שנים סוג 1 קיבלתי במשך שנים ארוכות אינסולין מסוג נובורפיד , אך הוא כנראה הפסיק לעשות את העבודה ועברתי ל- ליומג'ב

שלום, הפורום מיועד לטיפול בילדים ובני נוער. נא לפנות לרופא סוכרת עם ניסיון בטיפול בבוגרים. ד״ר אורן

מנהל פורום סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות