סוכרת ומידע להארכת תקופת הירח דבש

דיון מתוך פורום  סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות

16/04/2023 | 11:23 | מאת: סוכי

שלום רב ! אבחנו אצלי סוכרת לפני כשנתיים מאז תחילת הטיפול ועד כחצי שנה לאחר האבחנה הגבתי בשונה מכל מכריי הסוכרתיים לאינסולין, ואז יום אחד שכחתי את המשאבה שלי ואז ראיתי שעבר יום בלי אינסולין ואני עדיין די מאוזן כלומר כשאכלתי עלו לי הMG לסביבות ה230 ואז אחרי פעילות גופנית {לא משהו מיוחד הכוונה הוא לא לשינה} המדדים הסתדרו די יפה אציין שגם הבזאלי הפסקתי לקחת בעקבות המצב אציין עוד שב03/07/2022,עשיתיבדיקתC-PEPTIDE שתוצאותיו היו1.64 מאז אני ב"ה לא מחובר לשום משאבה ולא לוקח שום תרופות ואני משתדל לאכול כמה שיותר דברים ירוקים ולא עם פחמימות והתוצאות של הA1C הם 6.2 השאלה היא האם זה מצב ידוע סוג של ירח דבש ארוך כ"כ,,ובעיקר מה אני יכול לעשות כדי להמשיך את המצב הקיים [לפחות,,,] האם כן לקחת קצת אינסולין ואז לעזור ללבלב שיש עדיין, או שדבר כזה רק יחליש אותו בגלל שהלבלב יהיה פחות שמיש אשמח לעזרה בכל צורה, ולכל פיסת מידע שקיים תודה מראש

שלום, לפי השאלה אני מניח שמדובר באדם בוגר ולא ילד. הפורום מיועד לשאלות בילדים ומתבגרים. ללא קשר, קשה לענות על השאלה מבלי להכיר את ההיסטוריה לעומק. יש לפנות למרפאת הסוכרת. ד"ר אורן

מנהל פורום סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות