דימום לאחר החדרת מחט

דיון מתוך פורום  סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות

05/08/2022 | 15:47 | מאת: דניאל

שלום אני חולה סכרת כבר 20 שנה ב 6 שנים אחרונות מאוזן בכל הפרמטרים איך לאחר איזון קיבלתי שתיי תועות אחד גליי חום בסוכר מעל 95יח והשני דימום בכל הגוף לאחר החדרת מחט של משוואת אינסולין משהו גורם לאיי סיפוק אינסולין לגוף ועליית סוכר לרמות גבואות מה ניתן לעשות אם זה למי אפשר לפנות בנושא אני מתחיל להרים ידיים מחוסר פיתרון תודה מראש.

שלום שאלה אינה ברורה. יש לפנות לרופא הסוכרת. לציין כי הפורום נועד לשאלות לגבי ילדים ונוער עם סוכרת מסוג 1.

מנהל פורום סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות