רכישת מד סוכר רציף למשאבת מינימייד

דיון מתוך פורום  סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות

08/04/2016 | 00:38 | מאת: סנדי

שלום רב, אני משתמש במשאבת אינסולין מינימייד ומעוניין להשתמש גם במד סוכר רציף / סנסור של אותה משאבה, אבל אינני עומד בקריטריונים של קופת החולים לקבלת המד הסוכר רציף. לכן, אני מעוניין לרכוש את המד סוכר רציף באופן פרטי בחו"ל. האם אתם מכירים מישהו שרוכש בחו"ל / מכירים מישהו שניסה לרכוש אשמח לעזרתכם תודה סנדי

09/01/2017 | 13:15 | מאת: מד סוכר

את המשדר רכשתי בארץ (היום בשביל לעבור למשאבה חדשה 640G צריך משדר חדש), אבל אני רוכש סנסורים באופן קבוע באי ביי. זה עולה כמאה דולר במקום 400. צריך לשים לב שלא קונים כאלה שפגו לפני שנים, למרות שתאריך התפוגה לא כזה קריטי.

מנהל פורום סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות