אוכלת מסודר וארוחות קטנות ולא מצליחה להוריד במשקל

דיון מתוך פורום  סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות

23/12/2019 | 07:33 | מאת: מיטל

שלום, אני בת 34 ויש לי סכרת סוג 1. לפני כ 3 שבועות התחלתי דיאטה חדשה (שיטת חלי ממן), שבה כל 3 שעות אני אוכלת ומזריקה בהתאם. ערכי הסוכר שלי השתפרו מאוד ואפשר לומר שאני די מאוזנת. אני לא מבינה מדוע לא ירדתי אפילו גרם במשקל! אני לא מכירה אנשים שלא ירדו במשקל בתוכנית הזאת. האם זה מכיוון שאני מזריקה אינסולין כל 3 שעות? (אמנם במינונים קטנים של בין 3-4 יחידות).הורדתי חצי מהפחמימות בארוחת צהריים ואת כל המתוקים והבצקים ועדיין לא הורדתי גרם. אודה לתשובה בנושא.

שלום, מטרת הפורום היא לסייע להורים בהקניית ידע, לספק תמיכה ומענה על כל השאלות בנוגע לטיפול בילדים ובני נוער עם סוכרת מסוג 1 ולא מטיפול בבוגרים. איני מכיר מה ממה מורכבת שיטת חלי ממן ולכן איני יכול לענות על השאלה.

מנהל פורום סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות