שתייה קצת יין לפני בדיקת דם

דיון מתוך פורום  סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות

24/06/2019 | 17:12 | מאת: מיכל

שלום לפני כמה שבועות עשיתי בדיקות דם והגלוקוז יצא גבוה (100 - לפי הקופה זה על גבול הגובה הנורמה...). יודעת שבכללי אני כן צורכת קצת יותר מדי סוכר ומנסה להפחית אך גם ערב לפני היה אירוע לקראת שבועות ושתיתי כוסית קטנה (בערך בגודל של שוט) של יין לבן (מוסקט נראה לי). (ברגיל לא שותה אלכוהול באופן קבוע כלל (ואם אשתה לא בכמות גדולה כלל). האם שתייה היין ערב לפני (כ-13-14 שעות) ייתכן והשפיע על התוצאות קצת? (מניחה שאם כן לא בהרבה)

שלום, הפורום מיועד לסוכרת בילידם ונוער ולא למבוגרים. ערך של 100 אינו מצביע על סוכרת. באופן כללי, כל מזון או שתייה עם פחמימות יכול לגרום לעליית סוכר למרות ש- 13-14 שעות זה טווח מספיק.

מנהל פורום סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות