כדור חדש להורדת סוכר Jardiance, מהם חסרונותיו?

דיון מתוך פורום  סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות

18/08/2017 | 22:49 | מאת: ענת

שלום וברכה יש לי סוכרת נעורים כבר 15 שנה ולאחרונה רופא הסוכרת שלי והדיאטנית המליצו לי לקחת את כדור ה-Jardiance להפחתת רמות סוכר גבוהות. לפעמים רמות הסוכר שלי מגיעות לערכים של 300, 400 אחת להרבה זמן והצוות שלי טוען שאוכל לשפר את האיזון בעזרת כדור זה. ה-A1C שלי הוא 8% והאחרון אולי היה 7.8%. אני רוצה לדעת מהם הסיכונים ותופעות הלוואי של כדור זה? כמה שנים הוא כבר בשוק, כמה שנות ניסיון יש איתו והאם התופעות שהוא גורם להן הפיכות/זמניות או שזה משפיע על תפקוד הגוף לכל החיים למי שניסה אותם? מחכה לתשובות בברכה ענת

04/10/2018 | 14:17 | מאת: אביטל

קראתי פעם את ההוראות של הכדור הזה, והיה כתוב שם שהוא מתאים רק לסכרת סוג 2, ובשום אופן לא לשימוש בסכרת סוג 1 (סכרת נעורים).

מנהל פורום סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות