בדיקת דם יום יומי

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

31/05/2016 | 15:35 | מאת: MAJER

ד"ר שלום אני לאחר ניתוח לב פתוח וכבר לאחר הניתוח הסוכר עלה בהמשך התייצב ל141 רציתי לדעת בבדיקה עצמית מה ה שיטה בבוקר לפני אחילה ולאחר שינה של 7 שעות מתי לבצע הבדיקה וכמובן בצהרים לאחר אוכל מה מרווחי הזמן והאם נדר צום כל שהוא לפני הבדיקה הידנית בבית בברכה

חשיבות הניטור (בדיקת רמת סוכר עצמית) על פני היממה הם בבוקר לאחר ההשכמה בצום, לפני ארוחות גדולות ושעתיים לאחר סיום הארוחה. ניתן לנטר כל פעם ארוחה אחרת. בנוסף, חשוב מאד שהידיים יהיו נקיות לפני הבדיקה.

מנהל פורום טיפול בסוכרת