טרום סוכרת ?

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

02/05/2013 | 08:15 | מאת: אורית

אני בת 48. מאז תאונה קשה לפני 3 שנים בדיקות הדם שלי מראות על רמת סוכר של בין 104 ל- 107 (בבוקר לאחר צום) לילה. בעבר, בבדיקות דם שנתיות, הסוכר שלי היה נמוך יחסית ונע תמיד בין 70 ל- 90. אין רקע משפחתי. האם זה נחשב "טרום סכרת"? האם יש בדיקות נוספות שעלי לעשות כדי לדעת בדיוק את מצבי?

שלום, מצטערת לשמוע על התאונה. כן, הרמות נחשבות טרום סוכרת. הייתי ממליצה לבדוק המוגלובין A1C ואת גם יכולה לבצע בדיקת העמסת סוכר. אך נראה שאין זה הכרחי. אם את לא יכולה להתעמל בעקבות התאונה, אז תנסי לשים דגש על תזונה נכונה. בהצלחה

מנהל פורום טיפול בסוכרת