ויטמין e נוירופתיה

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

06/12/2015 | 20:15 | מאת: עדי

הרופא המליץ לי לקחת ויטמין e עבור התכווצויות שרירים ונוירופתיה ורשם לי מרשם עבור evitol 200. המרכיב הפעיל הוא vitamin e acetate. הוא עולה רק 16 שקל.. מה ההבדל בינו לבין ויטמין e של סולגר למשל שעולה 100 שקל? ומה יותר אפקטיבי ופעיל?

לצערי אני לא יכולה לעזור לך עם שאלה זו כיוון שאני לא מכירה מחקירם שהוכיחו השפעת ויטמין E על התכווצות שרירים ונוירופתיה. אם זה עוזר אנא רשמי זאת בפורום כדי שנוכל ללמוד מכך.

מנהל פורום טיפול בסוכרת