מעבר לנטוס בוקר לערב

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

27/01/2015 | 22:36 | מאת: מירי

בת 45 . מזריקה לנטוס 15 -16 יחידות בבוקר. הבעיה שהסוכר שעתיים אחרי האוכל לאורך היום נע בן 170 ומגיע ל230 לפני השינה. בבוקר אני קמה עם היפו 50.בדרך כלל. אני רוצה לעבור להזריק את הלנטוס בערב. איך אני עושה את המעבר?והאם מזריקים אותן מספר יחידות?

28/01/2015 | 12:23 | מאת: פרופ' משה קרפ

מירי שלום, במידה ואת הולכת לישון עם רמת סוכר גבוהה וקמה עם היפוגליקמיה. ייתכן ומינון הלנטוס גבוהה מידי. ניתן להעביר את הלנטוס לערב במינון מופחת, אך יש להתייעץ קודם עם הרופא המטפל שלך. לגבי רמות סוכר גבוהות אחרי האוכל יש להתאים לכך שינוי תזונתי וגם תרופתי. בברכה.

09/02/2015 | 23:01 | מאת: אורח

איזה סוג סוכר זה 1 נעורים 2 מבוגרים אני שמעתי שמשתמשים בלנטוס בסוכרת 1 העורים פעם אחת ביום והיא בבוקר

מנהל פורום טיפול בסוכרת