טרום דיאבטa1c

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

17/09/2013 | 12:45 | מאת: איבי אדוט

סוכר בצום -עם שבוע דיאטה 82 (ובאותו יום העמסת סוכר בצום 150 ובאותה בדיקה a1c 6.4 (חודשיים לפני זה בבדיקת סוכר רגילה בצום אולם באותו שבוע לא ננקטה כל דיאטה רמת סוכר בדם 118)רופא פנימי המליץ לקחת גלוקומין 1 ליום ואילו אנדוקרינית ממליצה על דיאטה בלבד.

29/09/2013 | 11:02 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום איבי בשלב זה אני ממליץ על טיפול בעזרת דיאטה ופעילות גופנית טיםול בגלוקומין מומלץ במצבים טרום סוכרתיים,לכן אני ממליץ להמתין 3 ח' לבצע ניטור עצמי של סוכר הדם כולל 2 שעות אחרי האוכל אמו מןכנים לעזור על ידי ביצוע הולטר למדידת סוכר ל 5 ימים תוכלי לפנןת למשרדנו לקבלת פרטים בברכה

מנהל פורום טיפול בסוכרת