HBA1c - 5.8 מה לעשות????????????????????

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

05/08/2013 | 21:28 | מאת: שיר

אני עם משקל עודף בי אמ איי 40. אבא שלי ז"ל נפטר מסיבוכי סכרת, ולי הייתה סכרת הריון לפני שנתיים. מעולם לא הייתה לי סכרת (חוץ מההריון) אבל בבדיקות האחרונות שלי גילו לי: HBA1c - 5.8 והסוכר היה 89. אמרו לי שזה מסוכן. מה זה אומר? יש לי סכרת??????? אני בחרדה מטורפת:((((( מה לעשות??

06/08/2013 | 17:40 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום שיר ערכי הסוכר והHBA1 תקינים יש לטפל בכל האמצעים הרפואיים בהשמנה המשך ההשמנה יכולה להביא להתפתחות סוכרת וסיבוכים אחרים י לפנות ליעוץ מקצועי אנו מוכנים לעזור תפעלי במהירות בברכה

06/08/2013 | 18:04 | מאת: שיר

אשמח מאוד לעזרתכם. איך מה וכיצד. ים תודות!!!

13/08/2013 | 12:34 | מאת: רוחי בכר

שלום לך. תוצאות ערכי הסוכר עדיין תקינים לפי הנאמר לי מרופאים. אך השמנת היתר היא המסוכנת ממספר סיבות: ישנה אפשרות לפתח סוכרת דבר שבהחלט מסוכן, היות והסוכרת גורמת למחלות נוספות ובשקט שלה היא לעיתים קרובות פוגעת עד כדי נזקים שאינם הפיכים. בנוסף השמנת יתר פוגמת ברגליים וגורמת "לקריסת בירכיים" עקב נשיאת משקל יתר עליהן. כאבי גב תחתון גם כן יכולים להיות תוצאה של משקל עודף, עקב לחץ בזמן ישיבה מרובה. אינני מדברת על נושא שרבים מדשדשים בו וזה הכולסטרול. הבעיה שנוצרת היא כאשר מטפלים בכולטרול באמצעות סטטינים שהם סיכון לשרירים בגוף עד כדי כשל שרירי המגיע לפגיעה בכליות והגעה לדיאליזה. אני מציעה לך לטפל באופן מהיר בנושא ההשמנה ע"י פניה לתזונאית טובה (אני יכולה להמליץ לך על מישהי בשם מיטל שרים טל' 054-3192961היא מדהימה בעזרתה רזיתי עד עכשיו רק 50 ק"ג.) במידה ואת רוצה עזרה 052-3277757 מאחלת לך בהצלחה רוחי בכר

מנהל פורום טיפול בסוכרת