טיפול טבעי בסוכרת

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

02/05/2013 | 10:16 | מאת: מיכל אביעד

בבדיקות דם שבעלי עשה לפני כחצי שנה הוא אובחן כגבולי ברמות הסוכר(125 מ"ג גלוקוז). הוצע לו לצרוך אינסולין אך מכיוון שהוא חושש מהתרופות הקונבנציונליות חיפשנו פתרון טבעי לבעיה. בעקבות החיפוש הוא התחיל להשתמש בכמוסות של מורינגה וספירולינה (2X4). לפני חודש הוא עשה בדיקות והסוכר התאזן, השאלה היא האם בכל זאת מומלץ שהוא יצרוך את התרופות לו ע"י הרופא או שכדאי להמשיך בטיפול שהוא התחיל. כמו כן, האם ישנה איזו התנגדות בין הצמחי מרפא האלו לאינסולין? תודה

02/05/2013 | 10:25 | מאת: פרופ' משה קרפ

רמת סוכר של 125 מצביעה על סוכרת.האם בוצעה העמסה?אנו לא מאמינים בתרופות טבעיות כטיפול ראשוני.לאחר ברור יסודי של מצב הסוכרת על ידי רופא יוחלט עם יש צורך באינסולין או תרופות אחרות להורדת סוכר הדם

02/05/2013 | 11:53 | מאת: מרק

בטח שאתם לא מאמינים בתרופות טבעיות, וטיפול על ידי תזונה, כי אז אי אפשר לגזור קופון ולהרוויח כסף ממכירת תרופות.

07/05/2013 | 08:02 | מאת: משה

האם יש מחקרים על כך ? מצאתי עד היום מחקרים רק על המורינגה לבד שמוריד סוכר, אבל לא על השילוב עם ספירולינה. צריך להזהר.

מנהל פורום טיפול בסוכרת