טרום סכרת לטרום הריון

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

23/05/2013 | 20:41 | מאת: טל

בת 40, רוצה להכנס להריון, הגניקולוג שלי שלח אותי לבדיקת סוכר שיגרתית אחרי 8 שעות צום והתוצאה 113, A1C יצא 5.8, הוא שלח אותי לרופא משפחה לאיזון הסוכר לפני הריון, רופא המשפחה אמר שעלי לעשות דיאטה מתאימה ולא יותר אך שלח אותי לרופא מומחה לבדוק את המלצתו לטיפול.ביינתייים עד הרופא מומחה מאחר ואני בת 40 מה עלי לעשות? לעשות דיאטה ובמקביל לנסות להכנס להריוןן או לחכות, הגניקולוג אומר לחכות לאיזון ורופא המשפחה טוען שאין לחכות אפילו יום, אודה להמלצה בינתיים והמלצה לרופא המתמחה בנושא, חברת מכבי או פרטי

24/05/2013 | 09:33 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום רב לך טל רמת הסוכר בצום גבוהה.צריכה להיות 100 ומתחת עליך לבצע העמסת סוכר של 75 גר עם מדידת סוכר לפני הבדיקה ן שעות ואחר מכן,עם הבדיקה תהיה לא תקינה -בצום ו 2שעות לאחר הארוחה--לא יותר מ150 אך יש הגורסים פחות מ140 בכל מקרה דיאטה זה תמיד טוב אך 3 ימים לפני ההעמסה יש לאכול רגיל! במדה והתוצאה סוכרתית ומפאת גילך יש להזדרז רנו מוכנים לעזור בכל מקה בהצלחה

מנהל פורום טיפול בסוכרת