טיפול בסימנים מוקדמים אצל מתבגרת

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

13/05/2013 | 12:25 | מאת: ליבי

אני בת 18 תלמידת יב'. גיליתי שיש לי סוכרת התחלתית. עברתי ניתוח קיצור קיבה. ככה גם גיליתי את הסוכרת לפי הדיאטנית שהיא אחת מהאנשים שהיו צריכים לאשר את הניתוח. מה אני יכולה לעשות כדי למנוע או להפחית את תופעות הלוואי של הסוכרת ? ..

13/05/2013 | 16:26 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום לך ליבי על מנת לענות על שאלתך חסרים לי פרטים: מה זה סוכרת התחלתית אצלך,רמות סוכר HBA1C וכו מה היתה האינדיקציה לניתוח למה את מתכוונת לתופעות לואי במדה ותרצי להשיב אנא בצורת שאלה חדשה ולא המשך לתשובה זאת בברכה

מנהל פורום טיפול בסוכרת