טיפול אינטורפרוני

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

24/08/2014 | 18:32 | מאת: הניה בריפמן

אני מטופלת כבר כ-28 שבועות בקופסוס, פגסיס וויקטרליס רופא שלי רוצה לקצר לי את הטיפול ל-28 שבועות במקום 48 שבועות האם כדאי?

במידה ותגידי לי מהם נמוקיו אוכל להביע דיעה

25/08/2014 | 13:03 | מאת: הניה בריפמן

הרופא טוען כי סיכויי הצלחה טובים גם אחרי טיפול של 28 שבועות ולאור ספירת דם נמוכה - המוגלובין -9.5 ונטרופילים 0.7 מעדיף לסיים את הטיפול עכשיו. וזאת למרות שלא היו לנו תשובות של PCR לאחר טיפול של 4 שבועות ושל 8 שבועות. תודה רבה פרופ' רן אורן על התגובה המהירה.

ממש לא אחראי להחליט החלטה כה רצינית באתר אני לא מוכן לעשות זאת בעיקרון לא מעודד קיצור טיפול ויש הרבה לעשות בנוכחות ירידת המוגלובין וספירה לבנה רק הרופא המפל המכיר אותך ואת הנתונים יכול להחליט

מנהל פורום הפטיטיס C