חוסר ידע

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

14/07/2014 | 17:32 | מאת: אני

שלום רב, לפני כמה שנים טרמתי דם, שם קיבלתי הודעה שאני חולה ב-Hepatitis C הופנתי למכון גסטרו... שם הרופא המונחה עשה לי בדיקה דם נוספת על פי הרופא אני שייך אחוז אוכלוסיה שמתרפא לבד! ואין צורך בהמשך טיפול! השאלה שלי היא: האם זה אומר ש...אין צורך בשום סוג של זהירות ואני בראי לחלוטין ( מהמחלה זו ) ? האם אני יכול להדביק אוכלוסיה בריאה ?

לא ניתן להתיחחס מבלי לבדדוק אותך טולדעת מצב הנוגדנים, HCVPCR ותפקודי כבד

מנהל פורום הפטיטיס C