צריך לצום?

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

10/07/2014 | 12:41 | מאת: דנה28

שלום, יש לי כאן בדיקת דם שעלי לבצע ואני לא יודעת אם צריך לצום, יש בבדיקת הדם המון בדיקות רובם זה בקשר לגזים במערכת העיכול שמאוד מציקים לי אז זה מה שהרופא נתן לי ואני רוצה לשאול אם אני צריכה לצום שכחתי לשאול אותו את זה. CELIAC SCREEN TREPONEMA SCR./TPHA LACTOSE TOLERANCE GLUCOSE 0 GLUCOSE 30 GLUCOSE 45 GLUCOSE 60 GLUCOSE 90. בנוסף יש לי פה גם בדיקת איידס 1+2 first, הרפס, הפנטיטיס כל הסוגים. צריך לצום? הכל זה בדף אחד, אולי לגבי משהו ספציפי שצריך לצום? תודה רבה! אגב- זה בדיקות של רגישויות למזון? תודה

את אכן צריכה לצום אך את השאלה יש לה פנות לרופא המשפחה, לרופא ששלח אותך ולמעבדה שם מבוצעת הבדיקה ולא לאתר

מנהל פורום הפטיטיס C