תוצאות טיפול בהפטיטיס C

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

06/02/2014 | 21:55 | מאת: דוד

אני נשא C, לאחרונה ביצעתי בדיקת Fibro test, תוצאות F3 (ערך 0.71), כמות וירוסים 164,000. הוצע לי להתחיל בטיפול. מספר שאלות: 1. מאחר וקיימים מחקרים למציאת פתרונות לטיפולים קלים יותר, האם יש לי עדיין זמן וכדי להמתין כמובן תוך כדי מעקב 2. אם נכנסים לטיפול ומצליחים בו, מה הירושות (פגיעות עברים נוספים) שמקבלים לאחר מכן 3. האם ישנם טיפולים אלטרנטיביים

הבעיה ב F3 שאין לדעת מתי תגיעל F4 שהוא שלב מאד מתקדם ולכן אני מסכים שיש צורך בטיפול היתרון- טיםול משולש בריאוירוין אינטרפרון ואו טלפרביר או בוצפראביר מאד יעיל ולא אמור להותיר שיירים להמשך החיים. במידה ותיכשל עדיין תהיה ראוי לטיפולים החדשים שבינתיים סביר שייכנסו לשימוש בהצלחה

מנהל פורום הפטיטיס C