חייב עזרה

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

01/05/2013 | 17:34 | מאת: אנונימי

קיימתי יחסי מין עם מישהי שאינני מכיר...והיה בינינו יחסי מין אוראליים (ירדתי לה)...כעת לאחר 6 שבועות וכבר במשך משהו כמו 3 שבועות הבטן שלי מקרקרת לאחר שאני אוכל או שותה וגם כאשר אני שוכב על הבטן...כמו כן הבטן שלי קצת נוטה לצד שאני מכניס אותה והצלע השמאלית שלי יותר בולטת מהצלע הימנית...האם זה קשור למחלת מין? (איידס אולי או מחלת מין אחרת)? האם דרך הפרשות ווינגליות ניתן לקבל חיידקים שמפריעים לקיבה? אשמח לתשובה ועזרה!

ערב טוב מיחסי מין לא מוגנים אפשר אכן להדבק בוירוסים כגון טלה הגורמים למחלות כבד ולאיידס ולכן מומלץ לקיים יחסי מין מוגנים מצד שני, התאור שלך אינו מתאים לדלקת כבד או איידס אך אמן בכך כגי לשלול היות ועברו מספר שבועות מומלץ לעקוב אחר נוגדנים לוירוסי כבד ולאיידס ההרגשה שלי שלא נדבקת אך זו אינה הבטחה

מנהל פורום הפטיטיס C