מניקור והפטטיטיס

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

09/09/2016 | 20:42 | מאת: נועה

שלום רב, במהלך טיפול מניקור נפצעתי קלות מפצירה כתוצאה משיוף יתר. האם יש סיכוי להידבקות בהפטיטיס c. יש לציין כי לא ראיתי דם על הפצירה (ממטופלת אחרת)

נועה שלום קשה מאד להידבק מהפטיטיס C היות ולא ראית דם והיות ולא בטוח כלל שה"מדביקה" נושאת את הנגיף להערכתי לא נידבקת ליתר בטחון את יכולה לבדוק נוגדנים עוד כ 6 שבועות וגם אם נדבקת אל תדאגי או שהוירוס עוזב לבד או שיש טיפול העוזר בלמעלה מ 90% מהמקרים

13/09/2016 | 09:51 | מאת: נועה

שווה לך להתייעץ עם רופא או מישהו אחר מומחה. סתם שתדעי אני כבר מזמן לא עושה פדיקור אצל קוסמטיקאית בדיוק בגלל הסיבה הזו, אני מעדיפה להיות רגועה ולעשות בבית עם הפצירה של שול, זה ממש נוח אני עושה את זה באמבטיה בכיף ותוך 5 דקות הרגליים שלי ממש חלקות. יש לי ערכה של לקים ומשייף והכל, זה ממש פשוט.

מנהל פורום הפטיטיס C