הפטיטס בי אבא שלי חולה כבר 16 שנה

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

01/09/2016 | 23:14 | מאת: סיון

דר שלום רב אבא שלי חולה במחלה הזאת כבר 16 שנה היה לו גם בי וגם סי אבל עכשיו יש רק בי הוא עשה כל טיפול אפשרי אבל מצבו לא משפתר רק מחמיר אולי אנחנו לא עושים את הדרך הנכונה ? או עדין לא ממש עשינו טיפול כראוי אנחנו כבר לא יודעים מה לעשותהוא בקושי חי בקושי אוכל בבקשה יש לו נכדים ובנות שמאוד רוצות שימשיך לחיות איתנו שמח מה אנחנו יכולים לעשות מה בבקשה מה ?

לצערי במקרה זה עלי להזמין אותו למרפאת מומחה כבד כולל למרפאתי כדי לעבור ביסודיות על החומר ולהבין מה הבעיה

מנהל פורום הפטיטיס C