הרבוני

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

11/10/2015 | 12:17 | מאת: אני

ד"ר שלום. אני עומד להתחיל טיפול בהרבוני, כנראה ל-24 שבועות. כמה שאלות: 1.האם יש תופעות לואי? האם צריך מעקב רפאוי או לחכות לסיום הטיפול? 2.האם יש הוראות מיוחדות? מזון, כושר ועוד. 3.אני נוטל טבליות כורכומין וגדילן. האם אפשר להמשיך או כדאי להפסיק? 4.האם יש חשיבות לזמן נטילת הכדור? תודה רבה

11/10/2015 | 12:18 | מאת: אני

אני כנראה בשלב גבולי F4. האם לאחר הטיפול המצב הפיך והכבד מתאושש לחלוטין? שוב תודה

שלום רב משאלותיך אני מבין שאין לך מומחה לכבד המטפל בך לא אחראי להתחיל כך טיפול פנה למרפאת כבד ושם יענו לך על השאלות

11/10/2015 | 13:54 | מאת: אדית

אני פונה בבקשה למחבר אני מי 11.10 עם אתה יכול לתת לי פרטים על קנית הרבוני אני מאוד מודה לך הטל שלי 0528410754

לפי מה שכתבת בפעם הקודמת את חייבת לעבור בירור דחוף לפני שמדברים על הרבוני

12/10/2015 | 07:49 | מאת: אני

היי זו אכן תרופה יקרה מאוד ולכן האפשרויות להשיג אותה הן דרך ביטוח פרטי, אם יש לך או לנסות לבדוק אם את מתאימה למחקר. כמובן שיש את האפשרות לחכות שהיא תכנס לסל. מאחל לך הרבה בריאות.

12/10/2015 | 14:54 | מאת: אדית

תודה רבה לאני על תגובה הרבה בריאות והצלחה

מנהל פורום הפטיטיס C