אפטיטיס ס

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

07/09/2015 | 17:45 | מאת: מלי

שלום רב . אימי בת 76 חולה באפטיטיס ס. יוצאת מזרח אירופה. לפני כחודש היא החלה לקבל את התרופות קסויארה (exviera) וויאקירקס (viekirax. שאלתי היא מהם אחוזי ההצלחה וכן מהן תופעות הלוואי הנפוצות. לאחרונה ממתי שהיא מוטלת את הטיפול החדש ניכר רצון רב בשינה , מעט בילבול וקשיים בזיכרון בניגוד לימים עברו. מה דעתך. תודה מראש

נהדר שהיא מטופלת 95 אחוזי הצלחה כמעט אין תופעות לואי אבל בגילה יש להתייחס לכל שנוי ולכן חושב שתראה רופא במיידית

03/10/2015 | 16:47 | מאת: נדיר

ההמוגלובין יורד במידה ואתם לוקחים עם רבוורין כדאי להפסיק את הרבוורין. המחיר בירידת ההמוגלובין לא שווה. הנזק גדול מהגדלת סיכויי הטיפטל שבמילא גבוהים מאוד. שמעתי שבניסויי שעשו בתרופה לסוג איי. היתה הצלחה 100 אחוז.

מנהל פורום הפטיטיס C