הידבקות בהפטיטיס למיניהן

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

07/06/2017 | 11:17 | מאת: דנידני

שלום דוקטור הנני עובד במקום אשר נמצא בסיכון גבוה יותר להדבקה במחלות לפני כחודש וקצת מטופל שרט אותי בידי ( יכול להיות שהיה לו בציפורניו) מקום( אחת יותר עמוקה) ומעט אודם סביב השריטות, לציין שלא הצלחתי להבחין בדם( אולי היה מיקרוסקופי) לאחר קריאה באינטרנט רשום שהתסמינים הם עייפות ואכן אני עייף בתקופה האחרונה רציתי לדעת מה הסבירות שנדבקתי במידה והמטופל אכן נשא של הנגיף ולאור מה שרשמתי מעלה תודה מראש דני

07/06/2017 | 11:19 | מאת: דני

יכול להיות שהיה למטופל דם טרי בציפורניו

איני יודע מאיזה וירוס ספציפי אתה חושש אבל עייפות הינן תסמין מאד כללי ולא ספציפי והסכוי שנדבקת נמוך ביותר אם אתה יודע מי שרט אותך ממליץ לשלוח לדם שלו לויוריס ההפטיטיס B C ול HIV

מנהל פורום הפטיטיס C