זכאות לטיפול החדש hcv

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

07/05/2017 | 11:31 | מאת: דודי .ס

שלום רב ! סובל ב hcv (הפטיטיס c) גנוטיפ 1b . לפני כמה שנים טופלתי במסגרת מחקר בריבוורין ואינטרפרון אלפא הוירוס נעלם , אך לצערי חזר לאחר כמעת שנה . כרגע פיבררוסקאן אחרון לפני 8 חודשים רמה f 2 . האם זכאי לטיפול החדיש לפי תוצאת בדיקה זו במסגרת סל הבריאות 2017 ? והאם ישנם עוד קריטריונים נוספים לקבלת טיפול

07/05/2017 | 11:51 | מאת: דודי.ס

בהמשך לשאלה שלי.... כמו שכתבתי טופלתי במסגרת מחקר לפני כ 7-8 שנים הוירוס נעלם וחזר לאחר כשנה .כרגע תפקודי כבד סבירים , וירוס כמותי קרוב למיליון . Iu/ml PCR : HCV RNA Quant. 918425

07/05/2017 | 11:59 | מאת: דודי.ס

איך ובאיזו צורה ניתן להגיע לפגישת ייעוץ באופן פרטי עם פרופ׳ רן אורן ?

חד משמעית בקריטריון לטיפול!!! רונית מזכירתי 0522425857 המרפאה בוייצמן 14 תל אביב אשמח אם תביא רקע רפואי כללי אולטראסאונד כמות הוירוס ביוכימיה ספירה קרישה פיברוסקאן או פיברוטסט

מנהל פורום הפטיטיס C