שאלה בנוגע לטיפול בהפטיטיס C

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

29/12/2016 | 15:50 | מאת: מרינה

שלום רב, אני בת 30, מעולם לא הזרקתי סמים, לא עשיתי קעקועים ולא תרמתי דם, אך לאחרונה התגלה אצלי הפטיטיס C בבדיקת דם. בוצעה בדיקת אולטרסאונד של הכבד, והתוצאה הייתה תקינה. הרופא אמר שכל עוד אין נזק רציני לכבד, פשוט שאגיע למעקב כל חצי שנה, ואם (כאשר?) המחלה תחמיר, אז יתנו לי טיפול. האם זו הגישה המקובלת כיום ביחס למחלה? האם עליי להמתין עד לשלב המתקדם כדי לקבל את הטיפול? תודה רבה

04/01/2017 | 18:18 | מאת: קטיה

כן.. אני בדיוק במצבך.. ואותו סיפור שלך

14/05/2017 | 23:18 | מאת: אביב

אני גם באותו מצב, וממש צריך לדעת.. בבקשה לענות על השאלות. תודה רבה!

מנהל פורום הפטיטיס C