עין עצלה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

29/12/2013 | 19:35 | מאת: נאוה

בני בן 14 נבדק עי רופא עיניים ונמצא כי יש לו עין עצלה. כיוון שכך המצב ולא מצא להתאים לו משקפיים הופנינו לאופטופריסט להמשך טפול. האם יש מה לעשות בגיל כזה?!

נאוה שלום רב, בעשור האחרון יש טיפול חדשני לא פולשני לטיפול בעין עצלה בילדים מעל גיל 9. טיפול זה נקרא נוירוז'ון טיפול השולח אותות וגירויים ספציפים המעוררים את תאי הראייה לשיפור חדות הראיה, הראיה המרחבית (התלת מימדית ) והראיה הניגודית. בברכה, ד"ר ליכטר הניה

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה