בדיקות מעקב - פניה לד"ר יגב

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

14/11/2013 | 17:38 | מאת: ורד

שלום בתי- כיום בת 12.5 - נולדה עם קטקרט מולד בעין אחת, נותחה והייתה במעקב של מרפאת עינים הדסה עין כרם אצל ד"ר בן עזרא ואחר כך ד"ר ענתבי (שוודאי מוכרים לך)עד לפני שנתיים לערך. אני מחפשת עבורה רופא להמשך מעקב באזורנו - ללא הצלחה גדולה - ואני מבינה כי יש מעטים מאוד ואת הינה אחת מהם. האם יש דרך להגיע אלייך לבדיקות מעקב שלא דרך שבע עיניים? תודה ורד

לורד שלום, בשאלתך לא ציינת לאיזו קופה קופה שייכת ביתך והיכן אתן גרות. בברכה, ד"ר יגב רונית

16/11/2013 | 14:15 | מאת: ורד

קופת חולים כללית.מתגוררות בבאר שבע.

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה