עין עצלה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

28/10/2013 | 11:37 | מאת: מאיה

שלום, אני בת 51 ויש לי עין עצלה. היכן ניתן לקבל פרטים נוספים על הטיפול בעין עצלה ? עד כמה שידוע לי הראיה בעין העצלה היא 6/30, עין שמאל. תודה

מאיה שלום רב, הטיפול בעין עצלה הוא טיפול לא פולשני המבוסס על גירויים ספציפיים נוירולגיים ואפקטים המעוררים את תאי הראיה במוח לשיפור חדות הראיה, הראיה המרחבית והראיה הניגודית. הטיפול נעשה בעזרת מחשב ויכול להיות בבית תוך כדי מעקב במרפאה ואם תירצי את יכולה לקבוע ייעוץ בטלפון *3122 בבררכה, ד"ר ליכטר

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה