עין עצלה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

07/04/2013 | 22:46 | מאת: יעל

אני בת 44 ראייתי בעין ימין ירודה מאוד הבנתי מהרופא לפני מס, ימים שיש לי כנראה עין עצלה , קראתי על כך באינטרנט האם אוכל לעשות טיפול בנירו ויזין , איפה והיכן מטפלים ?

יעל שלום רב, בכדי לדעת אם אכן העין עצלה (שכן עין עצלה מתפתחת בד"כ בשנים הראשונות של החיים) , אם היית מתאימה לטיפול נויירוויז'ן(בטיפול ניתן לשפר את חדות הראייה, הראייה הניגודית והראייה המרחבית בעין העצלה) עלייך לעבור קודם כל ייעוץ באם את מתאימה תוכלי לעבור את טיפול הנויירווויז'ן במרכז הרפואי "עיניים" אנחנו עורכים בדיקות מקיפות ומטפליםב מי שמתאים בשיטת הנויירויז'ן את מוזמנת ליצור קשר ב*3122 לקביעת ייעוץ. בברכה ובהצלחה ד"ר הניה ליכטר.

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה