עין עצלה בן 4.5 ניתוח נוסף

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

05/06/2013 | 21:21 | מאת: אתי

שלום רב, בני בן 4.5 אובחן עם עין עצלה, מרכיב משקפיים בערך מגיל שנתיים. לפני כשנה הוא עבר ניתוח לחיזוק השריר בעין העצלה. לאחרונה נמסר לנו כי הוא צריך לעבור ניתוח פעם נוספת. בהתחלה חשבתי שיש קשר לעבודה שהוא החליף משקפיים בחודשיים האחרונים אבל הרופא בדק וטען שאין קשר וזה קשור לעבודה שצריך לעבור את הניתוח בשנית ותוך כדי הניתוח יבדק אפשרות של חיזוק/קיצור השריר או אולי סיבים מסביב לעין שמפריעים לעין? אשמח לקבל את תגובתך בעניין אתי

לאתי שלום רב! בשאלתך לא מצוינים פרטי הממצאים אצל בנך. בעקרון, כאשר יש פזילה עם עין עצלה, יש לטפל בעין העצלה עד להגעה לחדות ראיה טובה ולאחר מכן לבצע ניתוח לתיקון הפזילה. יתכן שלבנך יש עדיין פזילה ועל כן הוצע ניתוח נוסף. המלצתי לפנות לרופא העיניים המומחה לילדים ולקבל תשובות לשאלותיך ולגבי הניתוח שהוצע. כל טוב ובהצלחה! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה