ילדים מאבדים ושוברים את המשקפיים כל יומיים

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

27/05/2013 | 16:42 | מאת: דינה

רציצי לשאול האם יש התייחסות במוצר לכך שהוא צריך להיות חזק ועמיד? ילדים בגילאים האלה, במיוחד בנים ובמיוחד אלה שלא אוהבים את המשקפים, נוטים לשבור ולאבד את המשקפיים שלהם באופן תדיר, עד כי אין זה הגיוני לקנות משקפיים איכותיים במחר גבוה.

דינה שלום יש מסגרות ראייה לילדים שבקצה המוט שלהן יש חלק נוסף אנטומי שמותאם למבנה האוזניים של הילד, על מנת שהמסגרת תהיה צמודה לפנים. כך מקטינים את הסיכוי לנפילת המשקפיים בזמן משחק או פעילות ספורט. כמובן שבמקביל חשוב להסביר לילד עד כמה שאפשר שהמשקפיים מסייעים לו לראות טוב יותר. בברכה ד"ר ליכטר

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה