טיפול חדשני בעין עצלה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

27/05/2013 | 13:19 | מאת: אירית

שלום, ביתי אובחנה כסובלת מעין עצלה בהיותה בת 4. מאז טופלה ברטוית וטיפות כפי שהיה נהוג עד היום. לאחר כשנתיים וחצי נותחה בעיניה לתיקון פזילה. היום היא בת 8 ומרכיבה משקפי ראייה כל היום. האם הטיפול החדשני שמדובר (משקפיים אלקטרוניות) עשוי לעזור לה כיום? לתקן עוד יותר את העין העצלה? או שמא להוריד מספר?

אירית שלום, המשקפיים האלקטרוניות מהוות תחליף לכיסוי ברטיות של העין. עם עדיין עליה לכסות את העין עם רטייה , המשקפיים הינם פיתרון טוב. בברכה, ד"ר הניה ליכטר

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה