האם עדשות מגע מסתירות פזילה כמו משקפיים??

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

28/08/2016 | 16:18 | מאת: בן

בן 24 עם פזילה בעין אחת מגיל מאוד קטן לעולם לא שמתי עדשות מגע.. השאלה שלי היא האם הם מסוגלות להסתיר במראה החיצוני את הפזילה כמו שהמשקפיים בעצם מראות מראה טבעי וישר בשתי העיניים המספרים הם 4+ ו2+ ו0.75 צילנדר וברצוני גם לדעת אם זה מסתיר בכלל? בקושי? בכלל לא?

שלום בן! עדשות מגע יכולות לשמש במקום משקפיים ולתקן פזילה. לעיתים, משקפיים מתקנים פזילה ועדשות מגע לא, כי שינוי במירכוז העדשות של המשקפיים יכול לתת אפקט מתקן של פזילה שלא ניתן לקבלו בעדשות מגע. אתה יכול לבקש לנסות עדשות מגע ולבדוק האם מופיעה עם העדשות פזילה או לא. בהצלחה! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה