פזילה בעיין שאלה לגביי עדשות מגע

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

06/08/2016 | 17:22 | מאת: בן

היי אני בן 24 יש לי פזילה מגיל קטן מאוד בעיין אחת מרכיב משקפיים אחרי מלא בדיקות ולא מעט התייעצות עם מומחים בארץ אני לא עומד בקריטריון של ניתוח פזילה כי אני יכול לפגוע בעיין הבריאה.. שאלתי היא כרגע במצב כמו שהוא אם אני יחליט ללכת פעם ראשונה על עדשות מגע זה יסתיר במראה החזותי האסטטתי את הפזילה? כמו שהמשקפיים מצליחים להסתיר? או שזה נטו שיפור בראייה...?

שלום בן! בשאלתך לא ציינת את כוון הפזילה ואת המספר של המשקפיים. לעיתים, משקפיים מתקנים יותר טוב את הפזילה מאשר עדשות מגע, כי ע"י שינוי מיקום מרכז העדשה במשקפיים ניתן לתקן חלק מהפזילה. תוכל לבדוק באם עדשות מגע מחמירות את הפזילה ע"י הזמנת עדשות לניסיון. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה