עין עצלה בת - 4

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

27/05/2013 | 13:16 | מאת: מרים

שלום, ביתי בת 4 שנים מרכיבה משקפיים עקב עין עצלה מגיל שנתיים וחצי. במהלך שנה וחצי אחרונות בהם הרכיבה משקפיים+רטיה בעין הטובה 4 שעות ביום ירד לה המספר במידה אחת, מ +5.5 ירד ל + 4.5 המספר ירד בחצי שנה ראשונה שהרכיבה משקפיים ומזה כשנה לא חל שינוי בהוראת הרופא אצלו אנו מטופלים הפסקנו כעת עם הרטיה. קראתי על המשקפיים החדשות של רשת עיניים, האם כדאי לנסות אותם? בכ"א זו השקעה של 1500 ש"ח...

למרים שלום! המספר של המשקפיים של ביתך ירד בשל גדילתה ולא בשל שיפור הראיה שלה. כאשר מדברים על עין עצלה מדברים על חדות ראיה ירודה עם המשקפיים. באם הרופא אמר שיש להפסיק את טיפולי הסגירה הרי שניתן להניח שהראיה השתפרה מאוד בעין שהיתה עצלה וע"כ טיפולי הסגירה הופסקו. לכן, אין צורך בטיפול במשקפי AMBLYS לטיפול בעין עצלה בביתך. כל טוב! ד"ר רונית יגב

01/06/2013 | 23:58 | מאת: מרים

היי, תודה על תשובתך, אני רוצה לחדד שהרופא אמר לנו להפסיק עם הרטיה בגלל שהמספר הפסיק לרדת ולכן הוא לא רואה טעם להמשיך אלה לתת לזה להשתפר עם הגיל. לכן אני שוקלת לנסות את המשקף החדש של רשת מרפאות עיניים.

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה